Ons verhaal van Innovoltus

“Een stel enthousiaste energie geeks”. Ja… beter kunnen we ons niet omschrijven. En we vinden het helemaal prima. Want naast ‘do what we love’, ‘we love what we do’. We maken de wereld groener zónder dat je daar zelf veel voor moet doen. Want groener is volgens ons niet gelijk aan moeilijker, en al zeker niet aan duurder. Integendeel! Wij stellen ons als doel dat jij er aan verdient.

Dus… Bert teamed up his crew… en het zijn niet de minste!

Meet Robin
Robin is 31. Nog best jong, maar nu al ééntje waar velen jaloers op zijn. Robin is gespecialiseerd in de ontwikkeling van elektronica. Elektronica is zijn passie, dus leren doet hij constant. Maar de zaadjes werden geplant tijdens zijn studie Industriële ingenieurswetenschappen optie ILO/ICT. Daarna doctoreerde hij in de industriële wetenschappen. Zijn specialisatie ligt in de industriële automatie (EtherCAT, Motion), IoT (LoRa, NB-IoT, UWB...) en energie. Een echte topper om in huis te hebben.

Meet Pieterjan.
Pieterjan is 25 jaar oud, eveneens een jonge persoon om in de gaten te houden. Ook hij is een specialist in de ontwikkeling van elektronica. Hij kreeg zijn basis mee van de opleiding Industriële ingenieurswetenschappen optie ILO/ICT.   Zijn postgraduaat innoverend ondernemen voor ingenieurs maakt van Pieterjan een buitenbeentje waar we bij INNOVOLTUS zeer blij mee zijn. 

En onze Bert
Bert ADEMT groene energie. Als ondernemer gaat hij altijd niet één, maar vijf stappen verder dan de markt. In een vorig leven studeerde hij voor Handelsingenieur, maar eigenlijk is dat al niet meer relevant. Doorheen de jaren specialiseerde Bert zich in zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen. Hij kent meer van zonne-energie dan ChatGPT je kan vertellen en is constant bezig om energieoplossingen te zoeken. Hierbij houdt hij drie belangrijke pijlers voor ogen: (1) de oplossingen moeten de wereld groener maken, (2) het moet zo gemakkelijk mogelijk zijn voor de gebruiker en (3) het product is een investering met een terugverdientijd – na installatie is het dus geen kost, maar verdien je er aan.

Een team om U tegen te zeggen… en waar we belachelijk trots op zijn.
Maar ook een team waar we ALLES aan kunnen vragen.

Dus heb jij een vraag, wil jij een product van ons aan jouw wensen laten aanpassen… wil jij gewoon zeker zijn dat je met onze bestaande ontwikkelingen een ideale energiemix maakt? Neem contact op met ons en onze ‘energiegeeks’ staan voor je klaar.